30 Οκτ 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο διάστημα από 18 έως 22 Οκτωβρίου η εκδρομή που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Η διαδρομή της εκδρομής περιελάμβανε διαμονή τεσσάρων  ημερών στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς όπου περιηγηθήκαμε στην πόλη του Αργοστολίου, στις Καταβόθρες της Λάσσης, στον Φάρο των Αγίων Θεοδώρων, στην Άσσο, στο Φισκάρδο, στα σπήλαια της Δρογκαράτης και της Μελισσάνης, στο Ληξούρι, στα Κουρκουμελάτα, στο Μαρκόπουλο, στην Σάμη και στην Αγία Ευφημία, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία μονοήμερη εξόρμηση και περιήγηση στο όμορφο νησί της Ιθάκης. Είχαμε την ευκαιρία με αφορμή της εορτή του Αγίου Γερασίμου να επισκεφτούμε το Μοναστήρι , να προσκυνήσουμε και να συμμετέχουμε στην λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου. Επίσης επισκεφτήκαμε την Μονή του Αγίου Ανδρέα, και την Παναγία την Φιδούσα στο Μαρκόπουλο. Επιστρέψαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, το γραφείο Τ
RAVEL TIME για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής,  τον οδηγό κ. Σπύρο Καστελιώτη για την ασφαλή μεταφορά των εκδρομέων και την ξεναγό κ. Ευαγγελία Ρώσσιου για την όμορφη ξενάγηση που μας έκανε.


Σπήλαιο Δρογκαράτης


Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης


Άσσος

Ι.Μονή Αγ. Γερασίμου


Βραδινό δείπνο στο Αργοστόλι

ΙθάκηΑργοστόλι
Καταβόθρες Λάσσης

Φάρος Αγ. Θεοδώρων


Κουρκουμελάτα


Κάστρο Αγ. Γεωργίου

Ι.Μονή Αγ. ΑνδρέαΒραδινό γλέντι με τους Κανταδόρους

Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου