2 Φεβ 2013

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΟΡΟ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΥΔΡΑ
Ναύπλιο - Παλαμήδι

Ύδρα


Ύδρα

Πόρος

Πόρος

Πόρος

Νέα Επίδαυρος

Ι.Μ. Παναγίας Καλαμίου

Σπέτσες - οικία Μπουμπουλίνας

Γλέντι στο Κεφαλάρι

Γλέντι στο Κεφαλάρι

Γλέντι στο Κεφαλάρι

Γλέντι στο Κεφαλάρι


Ναύπλιο

Ναύπλιο - Αγ. Σπυρίδων

Επίδαυρος

Επίδαυρος


Επίδαυρος

Επίδαυρος

Μυκήνες

Μυκήνες

Μυκήνες

Μυκήνες

Μυκήνες


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος στο διάστημα 05/10/2012 έως και 10/10/2012 η ετήσια εξαήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».
Η διαδρομή της εκδρομής περιελάμβανε διαμονή πέντε ημερών στο Ναύπλιο όπου περιηγηθήκαμε στην πόλη του Ναυπλίου, στο Κεφαλάρι,  και στο Άργος, ενώ έγιναν 3 εξορμήσεις. Η πρώτη σε Μέθανα, Γαλατά, Πόρο, η δεύτερη σε Ερμιόνη, Μετόχι, Ύδρα και η Τρίτη σε Πόρτο Χέλι, Κόστα, Σπέτσες όπου είχαμε και την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο αρχοντικό σπίτι της Μπουμπουλίνας. Προσκυνήσαμε στις Ιερές Μονές Παναγίας Καλαμίου και Ζωοδόχου Πηγής Πόρου. Επισκεφθήκαμε τους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου, του Παλαμηδίου, και των Μυκηνών καθώς και τα ιστορικά μουσεία Ύδρας και Σπετσών.
Επιστρέψαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, και το γραφείο του κ. Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ και τον οδηγό κ. Γιάννη Χατζηκωνσταντή για την άψογη διοργάνωση και  την ασφαλή μεταφορά των εκδρομέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου